NWT-koncernen ny partner i väst

NWT-koncernen ny partner i väst

Runt Vänern dominerar NWT-koncernen med sina dagstidningar och sajter för orter som Skövde, Mariestad, Filipstad, Karlskoga, Säffle, Arvika och Karlstad där också huvudkontoret finns. Koncernen anslöts under hösten till Citygates annonstjänster. Katalogtjänsten ”Marknadsguiden” och Lokus Köp&sälj finns lanserade på bland annat huvudsajten www.nwt.se. Under våren kommer fler tjänster inom platsannons, fira-annonsering och minnesannonsering.

Även Enköpings-Posten lanserar Citygates tjänster i och med årsskiftet till 2017. Mediehuset övergick då från NWT-koncernen till NTM-koncernen.

Vi är stolta över att kunna välkomna NWT in i Citygate-gemenskapen och ser fram emot det utvidgade samarbetet i västra delarna av landet. Under förra året anslöts även Göteborgs-Posten till flera tjänster. I och med anslutningen av NWT-koncernens titlar och GP kan vi räkna till 78 dagstidningstitlar och 61 nyhetssajter i Citygate-nätverket. Tillsammans når nätverket 4,2 m människor via webb och print (enligt Kantar SIFO).