Nya familjeannonskonceptet på allt fler tidningar 

Nu rullar sajt efter sajt och tidning efter tidning igång med nya familjesidor och familjeannonser. Samtliga tidningar i Citygate-sfären har anmält sitt intresse för Citygates nya familjekoncept med ny bokning, ny webbsök och nya unika webbfunktioner. Dessutom ingår ett redaktionellt innehållspaket.

I annonskonceptet som nu finns på DT, NT och Allehanda med flera ingår t.ex. flera bilder på nätet, länkar till Facebook och möjlighet för annonsören att låta andra publicera kommentarer i anslutning till annonsen. Familjeannonskonceptet har dessutom övriga funktioner som Citygates plattform erbjuder som t.ex. betalning via Payex, webbnummer i tidningsannonsen och anpassade kundtjänstverktyg.

Det redaktionella materialet erbjuds kostnadsfritt till partners och består bland annat av en artikelserie producerad av NA Media. Artikelserien består av tio delar som guidar läsaren genom olika skeden i livet. Artiklarna varvas med praktiska tips och externa länkar för mer läsning. Dessutom svarar journalisten och författaren Anna-Maria Stawreberg kostnadsfritt på läsarnas frågor om festligheter och kalas med inriktning på barn och familj. Två frågor från nätverkets sajter besvaras per vecka och kan även tryckas i tidningen.